Esittelyssä nyt

Runolliset ja profeetat 33/38 (Job. - Mal.) nyt saatavana! Tilaa omasi www.raamattukauppa.fi

Apokryfikirjat nyt saatavana! Tilaa omasi www.raamattukauppa.fi

Suomalainen eRaamattu - tutustu www.raamattukauppa.fi

Suomalainen Ääniraamattu löytyy myös Facebookista

Edullinen tutustumispaketti - Luukkaan evankeliumi ääni- ja  e-kirjana

Tutustu valikoimaan - www.raamattukauppa.fi

iphone_3room08.png

Psalmi 23, jakeet 1-6

 

Suomalainen Ääniraamattu

Kestävät eväät

Digiajan keskellä nuoret käyttävät ja kuluttavat digitaalista mediaa enemmän kuin koskaan ja digitaalisen median monipuolinen käyttö on heille arkipäivää. Musiikin ja muun digitaalisen median ostaminen ja lataaminen on kasvanut räjähdysmäisesti.

Suomalaisen Ääniraamatun ripari/isosversio tuo Raamatun keskelle nuorten arkipäivää - mp3-soittimiin ja puhelimiin. Raamattu on siellä missä nuorikin.

Rippikouluun ja isoskoulutukseen - paras sisältö

Suomalaisen Ääniraamatun rippikouluversiossa on Raamatun lisäksi uskon ydinkohdat (ts. ulkoläksyt) ja Katekismus. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun kaikki tekstit kulkevat mukana mp3-soittimissa, jotka tulevat lyrics-toimintoa (esim. iPod). Kuuntele tai lue - sana on saatava uudella tavalla keskelle nuorten arkea. Aina mukana, helppo ja nopea, samalla yksityinen. Ääneen luettuna Raamatun kertomuksista avautuu ulottuvuuksia, jotka muuten jäävät helposti piiloon. Nyt erilaisia oppijoita kyetään tukemaan ainutlaatuisella tavalla.

Rippikoulusta/tai isoskoulutuksesta saatu ja mp3-soittimeen ladattu Raamattu on Raamattu nuorten omalla medialla. Lohdutusta ja turvaa tuova Sana on mukana elämän käännekohdissa ja läsnä niin ilossa kuin surussakin. Tästä rippikoulussa on kysymys. Jotain kestävää on tarttunut mukaan.

Erilaiset oppijat

Eriasteisia luki- ja oppimisvaikeuksia on noin 20%:lla ikäluokasta. Erilaiset oppijat ovat täällä keskellämme, eivät marginaalissa. Tietoa, osaamista ja toimintaa tarvitaan, jotta rippikoulu kykenee vastaamaan erilaisten oppijoiden haasteeseen. Nämä nuoret oppivat erilailla - he eivät ole laiskoja tai saamattomia

Ääniraamattu avaa luki- ja oppimisvaikeiselle nuorelle uuden reitin Jumalan sanaan. Äänikirjoista on  todistetusti apua useissa luki- ja oppimisvaikeuksissa sekä kielen opiskelussa. Ääniraamattu on eräst toimivimpia apuvälineitä tukea erilaisia oppijoita, kieleen tutustujia ja maahanmuuttajia.

Tuotteesta:

 • Koko Raamattu huippuluokan mp3-äänikirjana.
 • Mukana extramateriaalina Katekismus ja uskon ydinkohdat (ns. ulkoläksyt) opetuksen tueksi.
 • Kustantaja: Gracevoice Oy, 2008. Erikoistunut äänikirjojen tuottamiseen. Kts. www.gracevoice.fi
 • Huippuluokan toteutus. Lukijana äänikirja-ammattilainen Anssi Rönnqvist. Tiedostojen koko yhteensä 2,6 Gt

  gold_usb_jpeg.jpg

Toimitusvaihtoehdot ja tilaaminen:

 • Neliväripainettu DVD-rom levy. Hinta DVD-pakkauksella 7.98 € (alv. 0%) ja 9.90 € (alv. 24%)
 • USB-muistitikku kaulanauhalla. Hinta USB-muistitikulla 14,76 € (alv. 0%) ja 18.30 € (alv. 24%)
 • Haluaisitko Ääni- tai eRaamatut koko isoskoulutusryhmälle/rippikouluikäluokalle? Kysy tarjous!
 • Räätälöinnit toimitusvaihtoehtoihin mahdollisia, esim. painatukset kaulanauhaan jne.
 • Tilaukset 09-42890042 tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Pipliaseuran ja Kotimaa-yhtiöiden kautta.

Lataa itsellesi Psalmi!


Psalmi 6Psalmi 32 - Psalmi 38 - Psalmi 51 - Psalmi 102 - Psalmi 130 - Psalmi 143

Lataa kaikki katumuspsalmit

Tämän psalmin opetuksen tunteminen on meille kaikille aivan välttämätön ja tarpeellinen, sillä tässä psalmissa ovat käsiteltynä kristillisen uskomme tärkeimmät opinkappaleet. (Psalmi 51)

Se on meidän Lunastajamme huuto ja valitus, kun hänet vietiin meidän syntimme takia tuskiin. Koska Kristus tuli meidän edestämme kiroukseksi ja synniksi ja kantoi itse meidän syntimme puhuu tässä psalmissa hän itse... (Psalmi 38)

Tämä on opetuspsalmi, joka opettaa, mitä synti on, miten siitä pääsee ihminen irti ja miten hän tulee vanhurskaaksi Jumalan edessä. (Psalmi 32) Martti

 
© Gracevoice Oy 2021