Käyttäjiltä kuultua

"Tämä on vuoden kulttuuriteko, ehdottomasti"

"Tätähän on tosi helppo käyttää"

"Viimeinkin. Tätä on odotettu pitkään"

"Juuri tällaista olen etsinyt"

"Onpa mukavan matala ääni"

"Nyt saan vihdoin Raamatun mukaan kun lähden traktorilla töihin pellolle"

"Tämä on muuttanut elämäni"

"Tää on hyvä. Mä otan näitä kaks."

Kirjastot

Palvele asiakkaitasi maailman luetuimman kirjan ääniversiolla!

Suomalaisen Ääniraamatun pakkausratkaisut on kehitetty yhdessä kirjastojen kanssa. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu kirjastokäytön erityisvaatimukset kulutuskestävyydestä hyvään palautettavuuteen.

cd_kirjasto_web.jpg

Suomalaisen Ääniraamatun koteloiden runkona on tukeva ja hyllyssä hyvin seisova kotelo toimintavarmalla kierremekanismilla. Kotelo suojaa levyjä pölyltä ja lialta tehokkaasti.

Levyt ovat kansioiden sisällä kirkkaissa ja kestävissä säilytystaskuissa, joista palautettavien levyjen lukumäärän tarkistaminen on erittäin nopeaa. Säilytystaskut suojaavat levyjä hyvin kovassakin käytössä. Levyt ovat laadukkaat, neliväripainatuksella tehdyt levyt. Erillisiä, lainauskäytössä helposti repeileviä ja katoavia sisävihkoja tuotteessa ei ole, vaan kaikki tarvittava informaatio on pakkauksessa itsessään. Levyjen lukumäärä on painettu selkeästi pakkauksen kanteen palautuskäsittelyn nopeuttamiseksi.

Suomalainen Ääniraamattu on saatavilla Kirjavälityksestä, BTJ Oy:stä sekä kirjakaupoista kautta maan.

 

Kirjastotuotteiden varaosat takaavat tuotteelle pitkän elinkaaren lainakäytössä

Kustantaja takaa kansioiden/pakkausten, kansioiden sisälehtien ja yksittäisten levyjen saatavuuden vähintään 10 vuotta kaikkiin tuotteisiin. Jos lainakappeleesta esimerkiksi häviää yksittäinen levy tai vaikka kokonainen sivu useine cd-levyineen, teidän ei tarvitse hankkia kokonaan uutta tuotetta, vaan voitte tilata kustantajalta tarvitsemanne varaosat.

 

Ääniraamattu on ainutlaatuinen väline näkövammaisten asiakkaiden huomioimiseen

Näkövammaisten huomioiminen heille sopivalla Daisy-tuotteella on nyt helppoa. Suomalaisen Ääniraamatun Daisy -versio toimii kaikissa Daisy-soittimissa ja Daisy-soitto-ohjelmissa. Suomessa jo noin 10 000:lla näkövammaisella on Daisy-soitin. Lisätietoja Daisystä ja Daisy-soittimistaa saa esim. Näkövammaisten keskusliitosta (www.nkl.fi). Daisy-tuotteissa on lisäksi valmiiksi pistemerkinnät, joten kirjastojen on nyt erittäin helppoa huomioida palveluiden saavutettavuus ja näkövammaisten erityistarpeet.

 
© Gracevoice Oy 2021