Käyttäjiltä kuultua

"Tämä on vuoden kulttuuriteko, ehdottomasti"

"Tätähän on tosi helppo käyttää"

"Viimeinkin. Tätä on odotettu pitkään"

"Juuri tällaista olen etsinyt"

"Onpa mukavan matala ääni"

"Nyt saan vihdoin Raamatun mukaan kun lähden traktorilla töihin pellolle"

"Tämä on muuttanut elämäni"

"Tää on hyvä. Mä otan näitä kaks."

Jälleenmyyjille

Arvoisa jälleenmyyjä

Pidämme näillä sivuilla yllä jälleenmyyjien työkalupakkia Suomalaisesta Ääniraamatusta. Täältä voit käydä hakemassa tuotteiden esittelytekstejä, tuotekuvia, ääninäytteytä ja esitteitä myyntisi tueksi. Vieraile usein, materiaalia päivitetään säännöllisesti.

 

Tuotteiden tekninen tuki/neuvonta:

Puhelin: (09) 4289 0042, sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

MALLIESITTELYTEKSTIT:

CD-versio: Koko Raamattu huippuluokan äänikirjana. Odotettu ja kaivattu uutuus. Suomalaisen Ääniraamatun CD-versio on toimintavarma vaihtoehto perinteisiin cd-soittimiin. Toukokuusta 2009 lähtien CD-pakkaus on tuplapakkaus, joka sisältää CD-levyjen lisäksi koko Mp3-Raamatun yhdellä DVD-levyllä. Erinomainen lahja itselle tai ystävälle. Lukija Anssi Rönnqvist, 75 cd-levyä ja yksi dvd-levy. Uusin, vuoden 1992 käännös. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

ISBN: 978-952-5776-00-3

Mp3-versio: Raamattu mp3-muodossa on huikea kokemus. Selaa Raamatun kirjoja kuten albumeja ja kuuntele valitsemasi luku. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Kuuntele missä haluat, Jumalan sanat ovat lähellä. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun tekstit ovat mp3-tiedostojen mukana - kuuntele tai lue. Lukija Anssi Rönnqvist. 4 Cd-rom levyä. Uusin, vuoden 1992 käännös. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

Toimii kaikissa mp3-soittimissa ja mp3-toistoa tukevissa puhelimissa. CD-rom levyt lisäksi toistettavissa kaikissa mp3-toistoa tukevissa CD-, DVD-, ja autosoittimissa.

ISBN: 978-952-5776-18-8

 

Mp3-versio Usb-muistitikulla: Raamattu täysin uudelleenkäytettävässä pakkauksessa. Mp3-muotoinen Raamattu pakattuna tyylikkäälle 4 Gt Usb-muistitikulle, jossa on hyvin tilaa myös muille tiedostoille. Raamattu kätevässä koossa mukaan mihin vain. Erittäin helppo siirtää tietokoneelle, mp3-soittimeen tai puhelimeen. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun tekstit ovat mp3-tiedostojen mukana - kuuntele tai lue. Lukija Anssi Rönnqvist. 4 Cd-rom levyä. Uusin, vuoden 1992 käännös. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

Toimii kaikissa mp3-soittimissa ja mp3-toistoa tukevissa puhelimissa. Lisäksi toistettavissa kaikissa mp3-toistoa tukevissa CD-, DVD-, ja autosoittimissa, joissa Usb-liitäntä.

ISBN: 978-952-5776-98-0

 

Daisy-versio: Erityisesti näkövammaisille suunnattu huippuluokan äänikirja. Daisy-soitinta varten suunniteltu kolmitasoinen hakuominaisuus, jonka avulla löydät haluamasi kohdan jakeen tarkkuudella. Pakkauksessa pistemerkinnät. Lukija Anssi Rönnqvist. 4 Cd-rom levyä. Uusin, vuoden 1992 käännös. Alussa oli Sana, puhuttu Sana.

ISBN: 978-952-5776-33-1

 

Raamattu Kansalle CD-versio: Uusi Testamentti ja Psalmit huippuluokan äänikirjana. Alkutekstejä ja sanavastaavuutta kunnioittava nykykielinen käännös. Suomalaisen Ääniraamatun Raamattu Kansalle Cd-versio on toimintavarma vaihtoehto perinteisiin cd-soittimiin. Sisältää 22 cd-levyä. Lukijana Anssi Rönnqvist. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

ISBN: 978-952-5776-96-6

 

Raamattu Kansalle Mp3-versio: Koe Raamattu uudella tavalla. Uusi Testamentti ja Psalmit Mp3-äänikirjana. Alkutekstejä ja sanavastaavuutta kunnioittava nykykielinen Raamattu Kansalle-käännös. Selaa Raamatun kirjoja kuten albumeja ja kuuntele valitsemasi luku. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Kuuntele missä haluat, Jumalan sanat ovat lähellä. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun tekstit ovat mp3-tiedostojen mukana - kuuntele tai lue. Lukijana Anssi Rönnqvist. 2 Cd-rom levyä. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

Toimii kaikissa mp3-soittimissa ja mp3-toistoa tukevissa puhelimissa. CD-rom levyt lisäksi toistettavissa kaikissa mp3-toistoa tukevissa CD-, DVD-, ja autosoittimissa.

ISBN: 978-952-5776-97-3

 

Raamattu Kansalle Mp3-versio Usb-muistitikulla: Uusi Testamentti ja Psalmit täysin uudelleenkäytettävässä pakkauksessa. Alkutekstejä ja sanavastaavuutta kunnioittava nykykielinen Raamattu Kansalle-käännös. Mp3-muotoinen UT+Psalmit pakattuna tyylikkäälle 4 Gt Usb-muistitikulle, jossa on hyvin tilaa myös muille tiedostoille. Erittäin helppo siirtää tietokoneelle, mp3-soittimeen tai puhelimeen. Digitaalitekniikan avulla myös Raamatun tekstit ovat mp3-tiedostojen mukana - kuuntele tai lue. Lukija Anssi Rönnqvist. 2 Cd-rom levyä. Sulje silmäsi ja kuuntele - tutustu puhutun Sanan uusia näköaloja avaavaan maailmaan.

Toimii kaikissa mp3-soittimissa ja mp3-toistoa tukevissa puhelimissa. Lisäksi toistettavissa kaikissa mp3-toistoa tukevissa CD-, DVD-, ja autosoittimissa, joissa Usb-liitäntä.

ISBN: 978-952-5776-97-3

 

Johdanto/lisätietoja teksti: Alussa oli Sana, puhuttu Sana

Usko ihmeitä tekevään ja kansastaan huolta pitävään Jumalaan syntyi vuosisatojen ajan kuulemalla. Jumalan ja ihmisen välisestä kohtaamisesta kerrottiin iltanuotion äärellä, telttamajoissa, avoimen taivaan alla.

Suomalainen Ääniraamattu on lähellä tuota aitoa ja alkuperäistä, kuin paluuta ikiaikaisen perinnön äärelle.

 

 

TUOTEKUVAT NETTIKAUPPOIHIN

CD-version uusi kansikuva

MP3-version kansikuva

MP3-Raamattu käytössä

MP3-Usb-version kuva

Daisy-version kansikuva

Raamattu Kansalle CD-version kansikuva

Raamattu Kansalle Mp3-version kansikuva

 

 

ÄÄNINÄYTTEET NETTIKAUPPOIHIN:

Ensimmäinen Johanneksen kirje, jakeet 1-5

Psalmi 23, jakeet 1-6

 

TULOSTETTAVAT/LADATTAVAT ESITTEET

Tässä osiossa olevia esitteitä, voit tulostaa asiakkaille tai liittää nettikauppaasi/tuotekuvauksiin.

Esite mp3-tuotteesta ladattavissa käyttöäsi varten tästä.

Mp3-tuotteen lyhyt käyttöohje.

Raamattu Kansalle Mp3-tuotteen lyhyt käyttöohje.

CD-tuotteen lyhyt käyttöohje.

 

 

 

 

 
© Gracevoice Oy 2021