Esittelyssä nyt

Runolliset ja profeetat 33/38 (Job. - Mal.) nyt saatavana! Tilaa omasi www.raamattukauppa.fi

Apokryfikirjat nyt saatavana! Tilaa omasi www.raamattukauppa.fi

Suomalainen eRaamattu - tutustu www.raamattukauppa.fi

Suomalainen Ääniraamattu löytyy myös Facebookista

Edullinen tutustumispaketti - Luukkaan evankeliumi ääni- ja  e-kirjana

Tutustu valikoimaan - www.raamattukauppa.fi

iphone_3room08.png

Psalmi 23, jakeet 1-6

 

Suomalainen Ääniraamattu

Suomalainen Ääniraamattu - Sulje silmäsi ja kuuntele

SUOMALAINEN ÄÄNIRAAMATTU VIE SINUT SUURTEN TAPAHTUMIEN ÄÄRELLE

Raamattu on kirja, joka kuvailee ihmisten jumalakaipuuta ja etsintää, tuskaa ja pelkoa sekä sitä sisäistä rauhaa, kun hän vihdoin kohtaa Jumalan. Raamatusta löytyy jännityskertomuksia, rakkauslauluja ja lukuisia arkipäivän ohjeita. Yli sukupolvien Raamatun ikiaikaiset tekstit ovat tuoneet rohkaisua, lohdutusta ja turvaa erityisesti elämän käännekohdissa.

 

KEIDAS ARJEN KESKELLÄ - MUKANASI KAIKKIALLA

Kuunteleminen on mahtava keino päästä suurten tapahtumien äärelle ihmisläheisesti, kuten aikana jolloin Jumalan ja ihmisen välisestä kohtaamisesta kerrottiin ihmiseltä toiselle, iltanuotion loimutessa.

Ääniraamattu tarjoaa ainutlaatuisen välineen rauhoittumiseen kaiken kiireen keskelle. Työmatkat, arjen askareet ja ohikiitävät tuokiotkin muuttuvat virkistäväksi keitaaksi Sanan äärellä. Suomalainen Ääniraamattu on moderni, paikasta riippumaton ja tarvittaessa yksityinen tapa syventyä maailman eniten käytettyyn kirjaan.

 

HUIPPULUOKAN TOTEUTUS

Suomalainen Ääniraamattu takaa ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen. Ääniraamattu on ollut arvostelumenestys vailla vertaa ja käyttäjien kokemuksia ja palautetta voit kurkata vaikka facebook-sivuiltamme. Liity sinäkin yli 4200 tykkääjän joukkoon ja liity samalla huippusuosittuun palveluumme, jossa saat facebook -seinällesi viikottain evankeliumi- ja psalmitekstit.

Raamattu on kuunneltuna huikea kokemus!

Tilaa omasi verkkokaupastamme tai lue lisää.


 

 

 
© Gracevoice Oy 2022